om oss

Vänförening

Bokningsförfrågan - Vänföreningens konsert torsdag 12 april kl 18.00

Är medlem i Vänföreningen GWO

Stannar på mingel efter konserten och önskar en smörgås

 

 

 

 

 

Varje år delar Vänföreningen GWO ut det Västsvenska Blåsmusikstipendiet som är på 10 000 kronor och riktar sig till duktiga och utvecklingsinriktade ungdomar som spelar blås- eller slagverksinstrument. Sökande får vara upp till och med 19 år och bo i Västra Götaland eller Halland. Stipendiaten utses av en jury som bland annat består av framstående musiker från Göteborgsregionens musikliv. Stipendiet delas ut vid Göteborg Wind Orchestras vänföreningskonsert Kronhuset i Göteborg. Ansökan för 2018 är stängd men håll utkik inför 2019 års stipendier. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Vänföreningen

Vänföreningen GWO har till uppgift att stödja Göteborg Wind Orchestra i dess verksamhet. Som medlem erhåller du diverse förmåner, inte minst rabatterat pris på orkesterns egenproducerade konserter samt gratis inträde till den årliga konserten som ges exklusivt för vänföreningen. Vänföreningen finns på plats vid de flesta konserter i Kronhuset då man säljer skivor samt lämnar information om verksamheten.

Varje år delar vänföreningen ut det Västsvenska Blåsmusikstipendiet till en ung lovande blåsmusiker eller slagverkare i Västra Götaland. Föreningen tar gärna emot nomineringar och vill öka kännedomen om stipendiet så sprid gärna informationen vidare.

Du som vill bli medlem betalar årsavgiften 125 kronor till plusgiro 424141-0. Vänligen uppge namn, adress och gärna telefonnummer och e-postadress. För ständigt medlemskap betalas ett engångsbelopp på 1 250 kronor.

Frågor om vänföreningen besvaras av ordförande Leif Lundin. E-post: vanforeningen@gwo.se.

Du kan också kontakta vänföreningen via formuläret till höger.

 

Kontakta Vänföreningen

Share This
X