fbpx

om oss

Vänförening


RÄDDA GÖTEBORG WIND ORCHESTRA! GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK OCH GÖR DIN RÖST HÖRD!

https://www.skrivunder.com/radda-gwo

Vänföreningen GWO har till uppgift att stödja Göteborg Wind Orchestra i dess verksamhet. Som medlem erhåller du diverse förmåner, inte minst ett kraftigt rabatterat pris på orkesterns egenproducerade konserter samt gratis inträde till den årliga konserten som ges exklusivt för vänföreningen. Vänföreningen finns på plats vid de flesta konserter i Kronhuset då man säljer skivor samt lämnar information om verksamheten.

Varje år delar vänföreningen ut det Västsvenska Blåsmusikstipendiet till en ung lovande blåsmusiker eller slagverkare i Västra Götaland eller Halland. Föreningen tar gärna emot nomineringar och vill öka kännedomen om stipendiet så sprid gärna informationen vidare.

Du som vill bli medlem betalar årsavgiften 125 kronor till plusgiro 424141-0. Vänligen uppge namn, adress och gärna telefonnummer och e-postadress. För ständigt medlemskap betalas ett engångsbelopp på 1 250 kronor.

Frågor om vänföreningen besvaras av ordförande Leif Lundin. E-post: vanforeningen@gwo.se

Du kan också kontakta vänföreningen via formuläret till höger.

 

Kontakta Vänföreningen

GÖTEBORG WIND ORCHESTRAS VÄNFÖRENING INBJUDER TILL ATT SÖKA VÄSTSVENSKA BLÅSMUSIKSTIPENDIET 2020!

Stipendiet, som är på 10 000 kronor, riktar sig till duktiga och utvecklingsinriktade ungdomar som spelar blås- eller slagverksinstrument. Sökande får vara upp till och med 19 år och bo i Västra Götaland eller Halland. Stipendiaten utses av en jury som bland annat består av framstående musiker från Göteborgsregionens musikliv. Stipendiet skulle ha delats ut vid Göteborg Wind Orchestras konsert vid Flunsåsparken i Göteborg den 2 juni 2020 men dessvärre är konserten inställd. Vi återkommer om information om när och var utdelningen av stipendiet kommer att ske.

Ansökan ska vara juryn tillhanda senast den 14 april 2020 och skickas in via e-post till:
per.graneld@me.com

Eller som brev till:
Per Graneld
Västra Hästskobacken 7A
443 32 Lerum

Ansökan görs genom att skicka en inspelning, gärna film, där du framför mellan fem och tio minuters musik. Det är ett plus om du spelar musik från olika genrer eller stilar. Enklast är om du skickar musiken som bilagor eller länkar i ett mail, men vi kan också ta emot filerna på ett usb-minne.

I ansökan ska framgå namn, ålder, adress, e-postadress och telefon. Dessutom vill vi ha ett kort musikaliskt CV, namn på nuvarande lärare och framtidsplaner för ditt musicerande.

Välkommen med din ansökan!

 

VIKTIGT!

VÄNFÖRENINGENS KONSERT I KRONHUSET ONSDAG 25 MARS ÄR INSTÄLLD OCH FLYTTAS 

 

Vi har härmed det stora nöjet att hälsa vänföreningens medlemmar till årets konsert som ges exklusivt för medlemmar den 25 mars!

 

Årets vänföreningskonsert blir något alldeles extra när vi ger en konsert med Lasse Dahlquists musik med både Stefan Ljungqvist och Pernilla som sjunger och bjuder på intressanta och roliga berättelser under kvällen. Konserten är gratis för medlemmar.

Vill du ta med en gäst går det bra mot att personen löser medlemskap
på plats till priset av endast 125 kr/år.

Boka din fribiljett snarast genom att skicka ett mail till ordförande Leif Lundin
lubba@bredband2.com eller ring 070-824 68 07.

Kvällen avslutas med ett trevligt mingel med musiker och dirigent på andra
våningen i Kronhuset i Foajé Karl XI där vänföreningen bjuder på enklare
förtäring och dryck.

Varmt välkomna!

/ Göteborg Wind Orchestra

 

 

 

X