fbpx

om oss

Vänförening


RÄDDA GÖTEBORG WIND ORCHESTRA! GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK OCH GÖR DIN RÖST HÖRD!

https://www.skrivunder.com/radda-gwo

Vänföreningen GWO har till uppgift att stödja Göteborg Wind Orchestra i dess verksamhet. Som medlem erhåller du diverse förmåner, inte minst ett kraftigt rabatterat pris på orkesterns egenproducerade konserter samt gratis inträde till den årliga konserten som ges exklusivt för vänföreningen. Vänföreningen finns på plats vid de flesta konserter i Kronhuset då man säljer skivor samt lämnar information om verksamheten.

Varje år delar vänföreningen ut det Västsvenska Blåsmusikstipendiet till en ung lovande blåsmusiker eller slagverkare i Västra Götaland eller Halland. Föreningen tar gärna emot nomineringar och vill öka kännedomen om stipendiet så sprid gärna informationen vidare.

Du som vill bli medlem betalar årsavgiften 125 kronor till plusgiro 424141-0. Vänligen uppge namn, adress och gärna telefonnummer och e-postadress. För ständigt medlemskap betalas ett engångsbelopp på 1 250 kronor.

Frågor om vänföreningen besvaras av ordförande Leif Lundin. E-post: vanforeningen@gwo.se

Du kan också kontakta vänföreningen via formuläret till höger.

 


VÄNFÖRENINGENS KONSERT 
3 NOVEMBER KL 18.00 I KRONHUSET

Stefan Ljungqvist, sång
Pernilla Warberg, sång (Lasse Dahlquist-stipendiat 2019)
Jerker Johansson, dirigent
Göteborg Wind Orchestra

Kronhuset
Tisdag 3 november kl 18.00-ca 19.30
Fri entré för medlemmar i Vänföreningen GWO och Lasse Dahlquist-sällskapet.

De av Vänföreningens medlemmar som tidigare fick bekräftat att de hade plats till den inställda konserten den 25 mars erbjuds nu de 25 första av dessa en ny plats genom att anmäla sig till ordförande Leif Lundin.

Leif Lundin
070-824 68 07
lubba@bredband2.com

Vänföreningen genomför den tidigare utannonserade årsstämman onsdagen den 14 oktober kl 18.00 i Kronhuset.

Vår kära vänförening har betytt så mycket för verksamheten i många år och varje år visar vi vår uppskattning med en konsert som ges exklusivt för vänföreningens medlemmar. I år blir det något alldeles extra när vi ger en konsert med Lasse Dahlquists musik med både Stefan Ljungqvist och Pernilla Warberg som sjunger och bjuder på intressanta berättelser under kvällen. Efter konserten bjuds det på lättare tilltugg med dryck samt möjlighet att bekanta sig med orkesterns musiker och personal. Passa också på att köpa skivan Lasse Dahlquist i våra hjärtan med Göteborg Wind Orchestra och Stefan Ljungqvist.

Konserten kan genomföras tack vare ett generöst bidrag från Lasse Dahlquist-sällskapet.

 

 

Kontakta Vänföreningen

X