Välkommen till Göteborg Wind Orchestra. Vi månar om att skapa ett tryggt och säkert besök vid våra konserter. Denna sida uppdateras löpande.

Senast uppdaterad 2021-12-21 

Nya riktlinjer från och med den 23 December 2021

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Regeringens presskonferens den 21 december och de nya riktlinjerna som gäller från den 23:e, maxantal 500 konsertbesökare, vill vi för tydlighetens skull informera våra konsertbesökare att vi planerar att fortsätta att genomföra våra konserter. Restriktionerna gäller i ett första läge tills vidare. 
 
I enlighet med de nu gällande riktlinjerna så kompletterar vi övrigt säkerhetsarbete med anvisade platser, om vi ej erbjuder numrerade sittplatser, där publikvärdar lotsar våra besökare till sittplatsen.
 
Vi fortsätter att kontrollera vaccinationsbevis samt legitimation. Kom i god tid. Allt för ett säkert och tryggt konsertbesök.
 
Vaccinationsbevis infördes den 1 december 2021

Den 1 december infördes krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer. 

Fr.o.m. den 1 december behöver du därför visa biljett, vaccinationsbevis samt legitimation om du är över 18 år när du besöker en konsert hos oss. (Både biljetten och vaccinationsbeviset kan vara utskrivna eller finnas digitalt i din mobiltelefon.)

Räkna med extra tid för detta när du planerar ditt besök och kom till oss i god tid. Ha gärna din biljett och ditt vaccinationsbevis redo. Tänk på att det är ditt ansvar att se till att din mobiltelefon är laddad så att du kan visa upp biljett och vaccinationsbevis digitalt om du så önskar.  

E-hälsomyndigheten har listat frågor och svar kring vaccinationsbevis, t.ex. vad som gäller för dig som har vaccinerat dig utomlands. Deras frågor och svar hittar du här ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/ och här ehalsomyndigheten.se/fragor-svar/
Observera: I enlighet med regeringens föreskrift kommer endast vaccinationsbevis att godtas, inte testbevis eller liknande. Den som av medicinska skäl inte kan vaccinera sig behöver visa upp ett läkarintyg som styrker detta.
Vaccinationsbevis krävs för samtliga konserter i Göteborg Wind Orchestras regi.

Är du fullvaccinerad men saknar vaccinationsbevis  

Hämta eller förnya ditt vaccinationsbevis här: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/
Tänk även på att vaccinationsbevis har en begränsad giltighetstid – kontrollera att ditt är giltigt.

Så här gör du som saknar e-legitimation eller saknar folkbokföringsadress:
https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/du-som-inte-anvander-e-legitimation-eller-saknar-folkbokforingsadress/

Du som är under 18 år behöver i dagsläget inte visa vaccinationsbevis för att få besöka oss.

Har du biljett till en konsert men saknar vaccinationsbevis

Om du har biljett till en konsert efter den 1 december och inte kan uppvisa vaccinationsbevis, kontakta oss på mail@gwo.se eller till vårt biljettombud Pusterviksbiljetter 031-13 06 80 för återköp. Vi ber er vänligen att ha överseende med att det kan vara extra lång svarstid just nu. 

Om du känner dig sjuk 

Vi uppmanar dig som känner sjukdomssymptom att stanna hemma. För hjälp med återköp maila ordernummer till mail@gwo.se så snart som möjligt. Vi ber er vänligen att ha överseende med att det kan vara extra lång svarstid just nu. 

Vi arbetar för att skapa ett tryggt och säkert konsertbesök  

Fr.o.m. den 29 september är det varje individs eget ansvar att minska risken för smittspridning. Detta genom att hålla avstånd, tvätta händerna, stanna hemma vid symptom, etc. Vi ber dig som besöker oss att visa hänsyn både vid in- och utpassering och i köer till exempelvis garderoben och våra serveringar. 

Vi fortsätter självklart att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Handspritstationer finns utplacerade på flera ställen vid konsertlokalen, vi tvättar och spritar kontaktytor. Fr.o.m. den 1 december kontrollerar vi ditt vaccinationsbevis. Vi uppmanar dig som känner sjukdomssymptom att stanna hemma.

Senast uppdaterad 2021-12-21