sponsring

Sponsra oss

GÖTEBORG WIND ORCHESTRA

Upplevelser, Kultur & Glädje sedan 1905

 

Ett samarbete med Göteborg Wind Orchestra är fördelaktigt ur många olika aspekter. Vi kan erbjuda ett antal intressanta förslag som gynnar alla parter. För oss är relationen med varje sponsor viktig och vi vill hitta mervärden för alla som stödjer oss.

 

Som sponsor till Göteborg Wind Orchestra erhåller ni bland annat följande förmåner:

– Skräddarsydda event när det krävs något alldeles extra där kraften i en professionell orkester ger stor glans till ert evenemang.

– Exponering i vår marknadsföring i både tryck och digital media som varje år når tiotusentals kulturintresserade.

Som sponsor bidrar ni även till vår gedigna verksamhet för barn och ungdomar där de ges möjlighet till en meningsfull sysselsättning på fritiden. Barn och ungdomar som spelar orkester ges en bra värdegrund och erfarenheter av att samarbeta i grupp.

Vi erbjuder ett nära och proffsigt samarbete i utformningen av ett skräddarsytt program utifrån era önskemål. Detta kan förutom musiken även innehålla presentationer, prisutdelningar med fanfar, produktlanseringar och liknande. Vi samarbetar ofta med välkända artister och kan spela på en plats som passar er.

När programmet är bestämt tar vi hand om alla bokningar och kontakter. Här på Göteborg Wind Orchestra är vi experter på att producera fantastiska upplevelser från att ridån går upp tills att blommorna delas ut!

För mer information, vänligen kontakta VD Kristian Jörgensen.

070-656 08 57

kristian.jorgensen@gwo.se