fbpx

SKOLKONSERTER: PLANETEN TELLUS

En klimatsmart musikresa som går jorden runt!

Spelas den 18, 19 & 20 september 2019 i Kronhuset.
Välkommen att fylla i er anmälan nedan.

SKOLKONSERTER: PLANETEN TELLUS
Anders Lundin, dirigent
Göteborg Wind Orchestra

Kronhuset


Onsdag 18 september kl 09.00
Onsdag 18 september kl 10.30
Torsdag 19 september kl 09.00
Torsdag 19 september kl 10.30
Fredag 20 september kl 09.00
Fredag 20 september kl 10.30


Biljettpris 30 kr, lärare fri entré

Rekommenderad ålder: 7-12 år

Konsertens längd är ca 50 min

Kom och res klimatsmart med GWO runt vår fantastiska planet! Med orkestern som reseledare besöker vi intressanta länder och lyssnar på musik från jordens alla hörn. Musiken låter olika beroende på vilket land vi besöker. Hur kan det komma sig? Och förresten, har jorden verkligen hörn? Hur reste vi förr? Hur reser vi idag och hur kommer vi resa i framtiden? Kan man resa klimatsmart?

Välkomna till en pedagogisk resa som går i svindlande fart! Vi ska besöka jordens alla världsdelar! Vet ni hur många de är? Detta gör vi på endast på 50 minuter så spänn fast era säkerhetsbälten! Nu lyfter vi…

Under åren har tiotusentals elever fått uppleva de mycket uppskattade skolkonserterna vi ger i Kronhuset. Under en vecka på våren respektive hösten samlas skolungdomar och lärare från Göteborg med kranskommuner för att uppleva levande musik i historisk miljö. Nedan kan ni anmäla er till vårt nyhetsbrev där vi ca fyra gånger per år skickar ut information om när dessa konserter äger rum.

När du har skickat in formuläret får du ett autosvar skickat till angiven e-postadress. Vänligen scrolla längst upp på denna sida för att se bekräftelse på att formuläret är inskickat. Tack.

Personuppgiftspolicy och hur vi hanterar lagrade uppgifter

Göteborg Wind Orchestra (GWO) lagrar den e-postadress ni lämnar i en databas som sedan används för utskick av nyhetsbrev för skolkonserter ca 2-3 gånger per år. Längst ned i nyhetsbrevet kan ni när som helst säga upp prenumerationen genom att trycka på länken ”avsluta prenumeration” och då raderas er e-postadress och inga fler utskick erhålls.

GWO lämnar aldrig lagrad information till andra företag eller organisationer.

Den registrerade har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om henne eller honom. Den personuppgiftsansvarige är skyldig att på begäran av den registrerade rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Personuppgiftsansvarig hos Göteborg Wind Orchestra är Björn Samuelsson som är anställd hos Stiftelsen GöteborgsMusiken.

Org nr: 857206-7133
Tel: 070-825 86 91
E-post: bjorn.samuelsson@gwo.se

Share This
X