fbpx

VETENSKAPSFESTIVALEN 2022 MED ÄVENTYRSKLUBBEN

En musikalisk resa i de stora våghalsarnas kölvatten med Hyvel-Bengt & Jonny Dyckert och Göteborg Wind Orchestra.

I Expedition Äventyrsklubben får vi möta Jonny & Bengt som tar oss med på en spännande resa i tid och rum där vi får möta några riktiga äventyrare. De har seglat över hav, varit i rymden och gjort sånt som ingen vågat förut.Hur var äventyrarna som barn? När kom de på att just de skulle bli äventyrare? Kunde de ana att Jonny & Bengt skulle skriva låtar om just dem? 

Henrik Wallgren och Per Umaerus är Göteborgsmusiker som spelat för både barn och vuxna på teatrar, i folkparker, i radio och på TV. De har gjort Julkalender i SR och Äventyrsklubben som sänts i Sveriges Radio P4.
Låtarna om de stora äventyrarna har maffiga arrangemang skrivna av saxofonisten och arrangören Sven Fridolfsson som även är konsertens dirigent. Allt är specialskrivet för Göteborg Wind Orchestra.

Boka och läs mer här! 

Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev för information om skolkonserter nedan

Under åren har tiotusentals elever fått uppleva våra mycket uppskattade skolkonserter. Nedan kan ni anmäla er till vårt nyhetsbrev där vi skickar ut information om när dessa konserter äger rum.

Personuppgiftspolicy och hur vi hanterar lagrade uppgifter

Göteborg Wind Orchestra (GWO) lagrar den e-postadress ni lämnar i en databas som sedan används för utskick av nyhetsbrev för skolkonserter ca 2-3 gånger per år. Längst ned i nyhetsbrevet kan ni när som helst säga upp prenumerationen genom att trycka på länken ”avsluta prenumeration” och då raderas er e-postadress och inga fler utskick erhålls.

GWO lämnar aldrig lagrad information till andra företag eller organisationer.

Den registrerade har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om henne eller honom. Den personuppgiftsansvarige är skyldig att på begäran av den registrerade rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Personuppgiftsansvarig hos Göteborg Wind Orchestra är Kristian Jörgensen som är anställd vid Blåsmusik i Väst Ekonomisk Förening.
E-post: kristian.jorgensen@gwo.se

Org nr: 857206-7133