DET SPÖKAR I KRONHUSET...

Spelas den 9-12 oktober 2018 i Kronhuset. Välkommen att fylla i er anmälan nedan.

SKOLKONSERTER: DET SPÖKAR I KRONHUSET
Anders Lundin, dirigent
Göteborg Wind Orchestra

Kronhuset


Tisdag 9 oktober kl 09.00
Tisdag 9 oktober kl 10.30
Onsdag 10 oktober kl 09.00
Onsdag 10 oktober kl 10.30
Torsdag 11 oktober kl 09.00
Torsdag 11 oktober kl 10.30
Fredag 12 oktober kl 09.00
Fredag 12 oktober kl 10.30

Biljettpris 30 kr, lärare fri entré

Rekommenderad ålder: 7-10 år

Konsertens längd är ca 50 min

Kronhuset är mer än 360 år gammalt, sex våningar högt och med tjocka tegelväggar och takbjälkar. Förr i tiden förvarades vapen i huset och en gång blev Karl XI utropad till kung i Kronhuset, bara fyra år gammal, efter det att hans far Karl X gått ur tiden. Under många, många år användes Kronhuset även som kyrka. Vi som arbetar i Kronhuset kan ibland höra steg uppe från vindsvåningarna… Ibland tänds en lampa utan att någon vet varför eller så stängs en dörr helt av sig själv… Så var skulle det spöka, om inte i Kronhuset…?

De som idag vågar ta sig till Kronhuset får möta små, stora, snälla, gamla och dammiga spöken i denna spännande konsert där musiken hjälper fantasin på traven… Den skrämmande dirigenten Anders Lundin spelar vanligtvis euphonium i GWO och är en mycket uppskattad gästsolist och gästmusiker i blåsorkestrar runt om i Sverige.

Under åren har tiotusentals elever fått uppleva de mycket uppskattade skolkonserterna vi ger i Kronhuset. Under en vecka på våren respektive hösten samlas skolungdomar och lärare från Göteborg med kranskommuner för att uppleva levande musik i historisk miljö. Nedan kan ni anmäla er till vårt nyhetsbrev där vi ca två gånger per år skickar ut information om när dessa konserter äger rum.

Bokningsförfrågan skolkonserter

Personuppgiftspolicy och hur vi hanterar lagrade uppgifter

Göteborg Wind Orchestra (GWO) lagrar den e-postadress ni lämnar i en databas som sedan används för utskick av nyhetsbrev för skolkonserter ca 2-3 gånger per år. Längst ned i nyhetsbrevet kan ni när som helst säga upp prenumerationen genom att trycka på länken ”avsluta prenumeration” och då raderas er e-postadress och inga fler utskick erhålls.

GWO lämnar aldrig lagrad information till andra företag eller organisationer.

Den registrerade har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om henne eller honom. Den personuppgiftsansvarige är skyldig att på begäran av den registrerade rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Personuppgiftsansvarig hos Göteborg Wind Orchestra är Björn Samuelsson som är anställd hos Stiftelsen GöteborgsMusiken.

Org nr: 857206-7133
Tel: 070-825 86 91
E-post: bjorn.samuelsson@gwo.se

Share This
X