hyr kronhuset

Hyr Kronhuset

Kronhuset är Göteborgs äldsta profana byggnad uppförd år 1654 där företag och föreningar ges en unik möjlighet att hyra Kronhusets mäktiga lokaler för olika evenemang i historisk miljö. Med det centrala läget är Kronhuset en perfekt mötesplats dit alla kan ta sig. Vi kan ta emot stora som små grupper för bland annat event, mässa, konsert, utställning, föreläsning, dans- och teaterföreställning, konferens och auktion. 

Rikssalen, som är utrustad med ljud- och ljusanläggning, har en läktare med 250 sittplatser och är perfekt för exempelvis föreläsningar, utbildningsdagar, möten eller andra evenemang. Läktaren kan även monteras ned och då blir Rikssalen ett stort rum utan pelare med plats för sittande middagar eller ett stort showroom. För konferens finns all utrustning som t ex projektorer med duk samt whiteboard och blädderblock. Vi kan även erbjuda ett intimt vindsrum för kreativa möten, naturligtvis med teknik i form av projektor, skärm och ljud.

Krögaren Café Kronhuset innehar serveringstillståndet i Kronhuset och möter alla önskemål kring mat och dryck. www.cafekronhuset.se

Vi samarbetar även med Historieverket, som är proffs på att ordna kulturhistoriska evenemang som inte liknar något annat och som ger ett minne för livet. www.historieverket.se

Det finns även möjlighet att anlita både Göteborg Wind Orchestra och Kronhuset för en helabonnerad konsert. En oförglömlig upplevelse utlovas!

Om ert företag väljer att sponsra orkestern Göteborg Wind Orchestra så erhålls fina rabatter på lokalhyran.

RIKSSALEN
Lämplig för konsert, teater, föreläsning, mässa, konferens, bolagsstämma, seminarium, paneldebatt, auktion, vernissage och andra företagsarrangemang. 250 platser i biosittning och professionell ljudteknik, wi-fi, projektor med duk mm. Efter nedmontering av läktaren kan stora middagar och utställningar hållas här.

FOAJÉ KARL XI
Mingelyta med högt i tak och historisk atmosfär som passar utmärkt till bland annat presskonferens, kundaktivitet, styrelsemöte, mingel, utställning, julbord, lunch, middag mm.

För mer information och visning av Kronhuset vänligen kontakta:

Björn Samuelsson
070-825 86 91
bjorn.samuelsson@gwo.se

Besöksadress:
Kronhuset
Kronhusgatan 1D
Göteborg 

Du kan även kontakta oss via formuläret till höger.

Välkomna till Kronhuset!

BILDGALLERI

Tryck på bilden och använd pilarna för att navigera i ett bildspel


Kontakta oss - Hyr Kronhuset

Share This
X