hyr kronhuset

Hyr Kronhuset

Företag och föreningar kan hyra Kronhuset för en förstklassig inramning på olika event i attraktiva lokaler med unik historia och annorlunda sällskapsytor. Vi kan ta emot stora som små grupper som samlas till bland annat event, mässa, konsert, utställning, föreläsning, dans- och teaterföreställning, konferens och auktion. Kronhuset är en unik mötesplats i historisk miljö i centrala Göteborg och stadens äldsta profana byggnad uppförd år 1654.

Rikssalen, som är utrustad med ljud- och ljusanläggning, har en läktare med 250 sittplatser och är perfekt för exempelvis föreläsningar, utbildningsdagar, möten eller evenemang. Läktaren kan även monteras ned och då blir Rikssalen ett stort rum utan pelare med plats för sittande middagar eller ett stort showroom.

Vi samarbetar med Café Kronhuset som innehar serveringstillståndet i Kronhuset och som möter alla önskemål kring mat och dryck.

Vi samarbetar även med Historieverket, som är proffs på att ordna kulturhistoriska evenemang som inte liknar något annat och som ger ett minne för livet.

Det finns även möjlighet att anlita både Göteborg Wind Orchestra och Kronhuset för en helabonnerad konsert. En oförglömlig upplevelse utlovas!

Som sponsor till Göteborg Wind Orchestra erhålls fina rabatter på lokalhyran.

RIKSSALEN
Lämplig för konsert, teater, föreläsning, mässa, konferens, bolagsstämma, seminarium, paneldebatt, auktion, vernissage och andra företagsarrangemang. 250 platser i biosittning och professionell ljudteknik, wi-fi, projektor med duk mm.

FOAJÉ KARL XI
Mingelyta med högt i tak och historisk atmosfär som passar utmärkt till bland annat presskonferens, kundaktivitet, styrelsemöte, mingel, utställning, julbord, lunch, middag etc.

För mer information och visning av Kronhuset vänligen kontakta:

Björn Samuelsson
070-825 86 91
bjorn.samuelsson@gwo.se

Besöksadress:
Kronhuset
Kronhusgatan 1D
Göteborg 

Du kan även kontakta oss via formuläret till höger.

BILDGALLERI

Kontakta oss - Hyr Kronhuset

Share This
X