mars, 2018

03mar11:0011:50Blåsväder11:00 - 11:50 Kronhuset Arrangör: Göteborg Wind Orchestra

Visa mer

Konsertinfo

Anci Hjulström, sång
Andreas Eriksson Hjort, dirigent
Göteborg Wind Orchestra

Kronhuset
Lördag 3 mars kl 11.00
Entré: 150 kr (vuxen), 50 kr (barn/ungdom upp till 20 år)

Ibland är livet enkelt, andra gånger är det svårare. Så är det för alla människor och oavsett regn, solsken eller blåst behöver man en vän. Möt Anci Hjulström och musikerna i Göteborg Wind Orchestra i historier om vänskap, utanförskap, glädjen i musiken och musiken som ett alldeles eget, globalt språk. Kan man prata med en trumpet och kan den hjälpa en att fråga chans (om man själv inte vågar)? Hur låter en trombon som känner sig lite solo?

Petronella, som älskar musik, söker andra att spela med men när hon träffar en hel orkester vågar hon inte ens öppna sin instrumentlåda. Tänk om hon inte passar in…? Orkestern försöker övertala henne att visa sitt instrument och spela med. Musikerna berättar egna minnen och historier och till slut förstår Petronella att om man låter modet vara lite större än rädslan kan oväntat bra saker hända!

Anci Hjulström är sångerska, skådespelerska och musikregissör och har genom åren deltagit i många gränsöverskridande musik- och teaterkonstellationer. Anci är en av Sveriges mest erfarna regissörer för körer och är medskapare och medlem i sångensemblen Amanda.

Konsert för hela familjen!

Tid

(Lördag) 11:00 - 11:50

Spelplats

Kronhuset

Kronhusgatan 1 D

Arrangör

Göteborg Wind Orchestramail@gwo.se Kronhusgatan 1 D

X