fbpx

program

Bra att veta

BILJETTKÖP

Biljetter beställs här på hemsidan via länken vid respektive konsert. Ni kan även ringa Pusterviks Biljetter på telefon 031-13 06 80. Öppettider vardagar kl 10.00-18.00, Lördagar 10.00-14.00. Köpt biljett kan inte bytas eller återköpas. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Återköp sker endast i händelse av inställt eller flyttat evenemang. Eventuell distributionsavgift återbetalas då inte.

BILJETTLEVERANS

Biljetterna skickas via mail som PDF som du skriver ut själv eller visar upp från en smartphone vid ankomst till konserten. Vill ni köpa biljetter över disk går detta bra hos Pusterviks Biljetter, Järntorgsgatan 12 i Göteborg.  

BILJETTPRISER

Ordinarie biljettpris står angivet vid varje konsert. Pensionärer och studerande betalar ett lägre pris som står angivet vid varje konsert. Medlemmar i vänföreningen betalar ett förmånspris som också står angivet vid varje konsert. Biljettpriset för personer under 20 år samt studenter och lärare vid HSM är 50 kr där ej annat anges.

PRESENTKORT

Presentkort säljs till ett valfritt belopp och gäller som betalning vid alla konserter som vi arrangerar. Det är en perfekt gåva till den som du vill bjuda på en levande och nära konsert i det vackra Kronhuset. Klicka här för att köpa presentkort.

v

UPPTAKT

Inför många konserter arrangeras ”Upptakt” i Foajé Karl XI i Kronhuset. Upptakt är en introduktion till kvällens konsert där vi under avslappnade former får möta dirigenter, artister och musiker som delar intressant information och anekdoter samt har allmänt trevligt! Upptakt börjar 45 minuter innan konserten.

INSLÄPP

Kronhuset, biljettkassa och servering öppnar 90 minuter innan konserten om inget annat anges. Kom gärna i god tid och upplev Kronhusets fina 1600-talsmiljö. Stolarna i Kronhuset är numrerade. Det finns en obemannad garderob.

 

SERVERING

I Foajé Karl XI på våning 2 i Kronhuset finns möjlighet att äta en bit mat med ett glas vin eller öl. Det serveras även alkoholfria alternativ, smörgåsar, fikabröd och kaffe. Serveringen öppnar 90 minuter innan konsert och håller även öppet under pausen. Vid ankomst till Kronhuset går det bra att förbeställa vad ni önskar äta och dricka så slipper ni köa. Det går även bra att boka bord via tel 031-711 08 32 eller info@cafekronhuset.se

TILLGÄNGLIGHET

Rullstolsburna eller personer med andra funktionsvariationer har reserverade platser längst fram i Kronhuset. Platserna bokas hos Pusterviks Biljetter. Det finns en toalett anpassad för rullstol samt hiss till andra våningen. Färdtjänst eller taxi kör till Postgatan 6 för bästa framkomlighet. För övriga speciella önskemål tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till. Läs mer och se bilder här.

CD-SKIVOR

Göteborg Wind Orchestra har spelat in ett flertal mycket uppskattade CD-skivor som finns att köpa i handeln eller vid våra konserter. Dessa har tillsammans sålts i över 320 000 exemplar och har fått stor uppmärksamhet i Sverige och internationellt.

SOCIALA MEDIER

Om du vill få information om GWO via e-post kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här. Du kan även meddela om du vill att vi skickar det tryckta säsongsprogrammet hem till dig. Vi finns även på Facebook, Instagram och YouTube. Ladda gärna hem vår app så har du alltid GWO nära till hands för biljettköp eller när det dyker upp ett erbjudande. Appen finns både på App Store och Google Play.

RIS ELLER ROS

Var det något som ni var särskilt nöjda med i samband med ert besök i Kronhuset eller var det något som inte var tillfredsställande? För att ständigt bli bättre och erbjuda vår publik konsertupplevelser av högsta klass tar vi gärna emot era synpunkter. Ring oss på 031-757 09 90 eller skicka e-post till mail@gwo.se så återkommer vi till er inom kort. Tack.

W

PARKERING

På gatorna runt Kronhuset (Kronhusgatan, Smedjegatan, Köpmansgatan) finns det relativt få p-platser. Vi rekommenderar P-hus Nordstan eller Casino Cosmopol.

J

HITTA HIT

Kronhuset ligger i Västra Nordstaden, ett stenkast från Gustav Adolfs Torg. Man tar sig till Kronhuset via Kronhusgatan, Postgatan eller Tyggårdsgatan. Entrén ligger på husets västra gavel mot Kronhusparken.

ADRESS & GPS

N 57° 42.4559′, E 11° 57.7965′
57.7076, 11.9633
Kronhusgatan 1 D
Färdjänst eller taxi kör till Postgatan 6 och in på Kronhusgården för bästa tillgänglighet.

 

KOLLEKTIVTRAFIK

För miljöns skull rekommenderar vi vår publik att i första hand välja kollektivtrafiken för att ta sig till Kronhuset. Närmaste hållplats är Brunnsparken.

X