program

Bra att veta

BILJETTKÖP

Biljetter beställs här på hemsidan via länken vid respektive konsert. Ni kan även ringa Pusterviks Biljetter på telefon 031-13 06 80 eller besöka deras biljettkontor på Järntorgsgatan 12 i Göteborg.

Köpt biljett kan inte bytas eller återköpas. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Återköp sker endast i händelse av inställt eller flyttat evenemang. Eventuell distributionsavgift återbetalas då inte.

BILJETTLEVERANS

Biljetterna skickas via mail som PDF som du skriver ut själv eller visar upp från en smartphone vid ankomst till konserten. Vill ni köpa biljetter över disk går detta bra hos Pusterviks Biljetter, Järntorgsgatan 12 i Göteborg.  

PRISER

Ordinarie biljettpris står angivet vid varje konsert. Pensionärer och studerande betalar ett lägre pris som står angivet vid varje konsert. Medlemmar i vänföreningen betalar ett förmånspris som också står angivet vid varje konsert. Biljettpriset för personer under 20 år samt studenter och lärare vid HSM är 75 kr där ej annat anges.

INSLÄPP

Göteborg Wind Orchestra ger konserter på ett antal olika scener runt om i Västra Götaland och vi hänvisar till information vid respektive konsert. Generellt kan man säga att det är alltid bra att komma i god tid. 

 

v

Gällande väskförbud

I nuläget omfattas Haga Konserthall inte av det nya väskförbudet. Om detta skulle förändras så uppdateras informationen omgående. Däremot ber vi dig, som alltid, att undvika att ta med större väskor och ryggsäckar då detta bland annat försvårar vid eventuell utrymning och att vi har begränsat utrymme för att  förvara dem. 

TILLGÄNGLIGHET

Rullstolsburna eller personer med andra funktionsvariationer har reserverade platser till våra konserter. Platserna bokas genom att maila till mail@gwo.se 
För beställning av färdtjänst eller taxi så hänvisar vi till information vid respektive konsert för adress etc. För övriga speciella önskemål tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

PRESENTKORT

Presentkort säljs till ett valfritt belopp och gäller som betalning vid alla konserter som vi arrangerar. Det är en perfekt gåva till den som du vill bjuda på en levande och nära konsert. Klicka här för att köpa presentkort.

CD-SKIVOR

Göteborg Wind Orchestra har spelat in ett flertal mycket uppskattade CD-skivor som finns att köpa i handeln eller vid våra konserter. Dessa har tillsammans sålts i över 320 000 exemplar och har fått stor uppmärksamhet i Sverige och internationellt.

SOCIALA MEDIER

Om du vill få information om GWO via e-post kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här. Vi finns även på Facebook, Instagram och YouTube.

RIS ELLER ROS

Var det något som ni var särskilt nöjda med i samband med ert besök eller var det något som inte var tillfredsställande? För att ständigt bli bättre och erbjuda vår publik konsertupplevelser av högsta klass tar vi gärna emot era synpunkter. Ring oss på 031-757 09 90 eller skicka e-post till mail@gwo.se så återkommer vi till er inom kort.