FAVORITSÅNGER FRÅN PIPPI, EMIL, MADICKEN...

SKOLKONSERTER: FAVORITSÅNGER FRÅN PIPPI, EMIL, MADICKEN…

Suzanne Rangstedt, presentatör och regissör
Brunnsbo Musikklasser
Göteborg Wind Orchestra

Kronhuset

Onsdag 8 nov kl 09.00
Onsdag 8 nov kl 10.30
Torsdag 9 nov kl 09.00
Torsdag 9 nov kl 10.30
Fredag 10 nov kl 09.00
Fredag 10 nov kl 10.30

Biljettpris 30 kr, lärare fri entré
Rekommenderad ålder: 6-9 år

Konsertens längd är ca 50 min

Här kommer dom! Pippi Långstrump, barnen från Bullerbyn, Emil, Madicken, Karlsson på taket… Ja, vi får möta många figurer ur Astrid Lindgrens sagovärld när Göteborg Wind Orchestra bjuder på en efterlängtad konsert för hela familjen. Nu finns möjligheten att höra alla de välkända sångerna i underbara arrangemang, speciellt skrivna för Göteborg Wind Orchestra och Brunnsbo Musikklasser.

I samband med biljettköpet erbjuder vi nu CD-skivan som har sålt långt över dubbel platina, totalt runt 60 000 exemplar, för att kunna fortsätta lyssningen hemma.

Brunnsbo Musikklasser har funnits sedan 1985 och musikansvarig är Kicki Rosén Bejstam. Musikklasserna har under åren medverkat i många uppsättningar av såväl opera, musikal och teater som vid TV- och skivinspelningar och är en mångårig samarbetspartner till Göteborg Wind Orchestra.

Under åren har tiotusentals elever fått uppleva de mycket uppskattade skolkonserterna vi ger i Kronhuset. Under en vecka på våren respektive hösten samlas skolungdomar och lärare från Göteborg med kranskommuner för att uppleva levande musik i historisk miljö. Nedan kan ni anmäla er till vårt nyhetsbrev där vi ca två gånger per år skickar ut information om när dessa konserter äger rum.

Anmäl er här!

Personuppgiftspolicy och hur vi hanterar lagrade uppgifter

Göteborg Wind Orchestra (GWO) lagrar den e-postadress ni lämnar i en databas som sedan används för utskick av nyhetsbrev för skolkonserter ca 2-3 gånger per år. Längst ned i nyhetsbrevet kan ni när som helst säga upp prenumerationen genom att trycka på länken ”avsluta prenumeration” och då raderas er e-postadress och inga fler utskick erhålls.

GWO lämnar aldrig lagrad information till andra företag eller organisationer.

Den registrerade har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om henne eller honom. Den personuppgiftsansvarige är skyldig att på begäran av den registrerade rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Personuppgiftsansvarig hos Göteborg Wind Orchestra är Björn Samuelsson som är anställd hos Stiftelsen GöteborgsMusiken.

Org nr: 857206-7133
Tel: 070-825 86 91
E-post: bjorn.samuelsson@gwo.se

Share This
X