BLÅSVÄDER - Om vänskap i vått och torrt

SKOLKONSERTER: BLÅSVÄDER – OM VÄNSKAP I VÅTT OCH TORRT

Anci Hjulström, sång
Andreas Eriksson Hjort, dirigent
Göteborg Wind Orchestra

Kronhuset


Tisdag 27 februari kl 09.00 SLUTSÅLD

Onsdag 28 februari kl 09.00
Onsdag 28 februari kl 10.30
Torsdag 1 mars kl 09.00 SLUTSÅLD
Torsdag 1 mars kl 10.30
Fredag 2 mars kl 09.00

Biljettpris 30 kr, lärare fri entré

Rekommenderad ålder: 6-9 år

Konsertens längd är ca 50 min

Ibland är livet enkelt, andra gånger är det svårare. Så är det för alla människor och oavsett regn, solsken eller blåst behöver man en vän. Möt Anci Hjulström och musikerna i Göteborg Wind Orchestra i historier om vänskap, utanförskap, glädjen i musiken och musiken som ett alldeles eget, globalt språk. Kan man prata med en trumpet och kan den hjälpa en att fråga chans (om man själv inte vågar)? Hur låter en trombon som känner sig lite solo?

Petronella, som älskar musik, söker andra att spela med men när hon träffar en hel orkester vågar hon inte ens öppna sin instrumentlåda. Tänk om hon inte passar in…? Orkestern försöker övertala henne att visa sitt instrument och spela med. Musikerna berättar egna minnen och historier och till slut förstår Petronella att om man låter modet vara lite större än rädslan kan oväntat bra saker hända!

Anci Hjulström är sångerska, skådespelerska och musikregissör och har genom åren deltagit i många gränsöverskridande musik- och teaterkonstellationer. Anci är en av Sveriges mest erfarna regissörer för körer och är medskapare och medlem i sångensemblen Amanda.

För frågor eller hjälp med hur ni bokar våra skolkonserter är ni välkomna att skicka e-post till mail@gwo.se

Under åren har tiotusentals elever fått uppleva de mycket uppskattade skolkonserterna vi ger i Kronhuset. Under en vecka på våren respektive hösten samlas skolungdomar och lärare från Göteborg med kranskommuner för att uppleva levande musik i historisk miljö. Nedan kan ni anmäla er till vårt nyhetsbrev där vi ca två gånger per år skickar ut information om när dessa konserter äger rum.

Bokningsförfrågan skolkonserter

Personuppgiftspolicy och hur vi hanterar lagrade uppgifter

Göteborg Wind Orchestra (GWO) lagrar den e-postadress ni lämnar i en databas som sedan används för utskick av nyhetsbrev för skolkonserter ca 2-3 gånger per år. Längst ned i nyhetsbrevet kan ni när som helst säga upp prenumerationen genom att trycka på länken ”avsluta prenumeration” och då raderas er e-postadress och inga fler utskick erhålls.

GWO lämnar aldrig lagrad information till andra företag eller organisationer.

Den registrerade har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om henne eller honom. Den personuppgiftsansvarige är skyldig att på begäran av den registrerade rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Personuppgiftsansvarig hos Göteborg Wind Orchestra är Björn Samuelsson som är anställd hos Stiftelsen GöteborgsMusiken.

Org nr: 857206-7133
Tel: 070-825 86 91
E-post: bjorn.samuelsson@gwo.se

Share This
X