program

Bra att veta

BILJETTER

Biljetter bokas här på hemsidan via länken vid respektive konsert. Ni kan även skicka e-post till biljett@gwo.se eller ringa vårt biljettkontor på telefon 031-706 09 90. Vänligen observera att bokningen måste bekräftas med ett bokningsnummer innan den är definitiv.

BILJETTLEVERANS

Utan avgift kan biljetterna skickas via mail som ”Print@Home” som du skriver ut själv eller visar upp från en smartphone vid ankomst till konserten. Biljetterna kan även hämtas ut hos ett ATG-ombud mot en avgift på 35 kr.

BILJETTPRISER

Ordinarie biljettpris står angivet vid varje konsert. Studerande, pensionärer samt medlemmar i vänföreningen betalar ett förmånspris som står angivet inom parentes. Biljettpriset för personer under 20 år är 50 kr där ej annat anges. 

 

ABONNEMANG

Du som vill besöka flera konserter kan komponera ett eget abonnemang med minst fem ­konserter med upp till 30 % rabatt av ordinarie pris. Beställ abonnemanget med den portofria talongen i säsongsprogrammet, ring 031-706 09 90 eller klicka här.

PRESENTKORT

Presentkort säljs till ett valfritt belopp och gäller som betalning vid alla konserter som vi arrangerar. Det är en perfekt gåva till den som du vill bjuda på en levande och nära konsert i det vackra Kronhuset. Klicka här för att köpa presentkort.

INSLÄPP

Kronhuset, biljettkassa och servering öppnar 90 minuter innan konserten om inget annat anges. Kom gärna i god tid och upplev Kronhusets fina 1600-talsmiljö. Stolarna i Kronhuset är numrerade. Det finns en obemannad garderob.

SERVERING

I Foajé Karl XI finns möjlighet att äta en bit mat med ett glas vin eller öl. Det serveras även alkoholfria alternativ, snacks, fikabröd och kaffe. Serveringen öppnar 90 minuter innan konsert och håller även öppet under pausen. Passa på att boka bord i förväg på tel 031-711 08 32 eller info@cafekronhuset.se

För servering i samband med konserten den 20 april med Linnea Henriksson, vänligen klicka här.

v

UPPTAKT

Inför många konserter arrangeras ”Upptakt” i Foajé Karl XI i Kronhuset. Upptakt är en introduktion till kvällens konsert där vi under avslappnade former får möta dirigenter, artister och musiker som delar intressant information och anekdoter samt har allmänt trevligt! Upptakt startar 45 minuter innan konserten.

CD-SKIVOR

Göteborg Wind Orchestra har spelat in ett flertal mycket uppskattade CD-skivor som finns att köpa i handeln eller vid våra konserter. Dessa har tillsammans sålts i över 300 000 exemplar och har fått stor uppmärksamhet i Sverige och internationellt. Läs mer om skivorna och handla i vår webbshop.

SOCIALA MEDIER

Om du vill få information om GWO via e-post kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här. Du kan även meddela om du vill att vi skickar det tryckta säsongsprogrammet hem till dig. Vi finns även på Facebook, Instagram och YouTube. Ladda gärna hem vår app så har du alltid GWO nära till hands för biljettköp eller när det dyker upp ett erbjudande. Appen finns både på App Store och Google Play. 

 

TILLGÄNGLIGHET

Rullstolsburna eller personer med andra funktionsvariationer har reserverade platser längst fram i Kronhuset. Platserna bokas på 031-706 09 90 eller biljett@gwo.seDet finns en toalett anpassad för rullstol samt hiss till andra våningen. Färdtjänst eller taxi kör till Postgatan 6 för bästa framkomlighet. För övriga speciella önskemål tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till. Läs mer och se bilder här.

RIS ELLER ROS

Var det något som ni var särskilt nöjda med i samband med ert besök i Kronhuset eller var det något som inte var tillfredsställande? För att ständigt bli bättre och erbjuda vår publik konsertupplevelser av högsta klass tar vi gärna emot era synpunkter. Det är viktigt för oss att få ta del av er upplevelse för att ständigt bli bättre på alla sätt. Ring oss på 031-757 09 90 eller skicka e-post till mail@gwo.se så återkommer vi till er inom kort. Tack.

J

HITTA HIT

Kronhuset ligger i Västra Nordstaden, ett stenkast från Gustav Adolfs Torg. Man tar sig till Kronhuset via Kronhusgatan, Postgatan eller Tyggårdsgatan. Entrén ligger på husets västra gavel.

ADRESS & GPS

N 57° 42.4559′, E 11° 57.7965′
57.7076, 11.9633
Kronhusgatan 1 D
Färdjänst eller taxi kör till Postgatan 6 och in på Kronhusgården för bästa tillgänglighet.

 

KOLLEKTIVTRAFIK

För miljöns skull rekommenderar vi vår publik att i första hand välja kollektivtrafiken för att ta sig till Kronhuset. Närmaste hållplats är Brunnsparken.

W

PARKERING

På gatorna runt Kronhuset (Kronhusgatan, Smedjegatan, Köpmansgatan) finns det relativt få p-platser. Vi rekommenderar P-hus Nordstan eller Casino Cosmopol.

Share This
X